Швейцария – Лихтенщайн приятелска среща 03-06-2021

Швейцария и Лихтенщайн ще изиграят един приятелски мач в Сент Гален. Двубоя ще се проведе в Четвъртък от 19:00 часа, като това ще един тест за двата отбора, но най-вече за Швейцария, които активно се готвят за Евро 2020 година.

Домакините са един от най-силните отбори през последните години в Европа. Това се видя и на последните турнири, като присъстват топ играчи от водещи първенства. След победата над САЩ с 2:1 отбора е по-уверен, а и записа 5 последователни победи, което говори добре за формата на швейцарците в момента. Определено фаворит в този мач домакините навярно ще направят резултат с голяма разлика в тяхна полза и тук нещата клонят към над 2,5 гола, а защо не и над 3,5 гола в този мач. Разликата в класите на двата отбора е голяма и въпреки, че мача е приятелски, без особен залог, то швейцарците едва ли биха пропуснали възможности да отбележат. Ricardo Rodriguez и Steven Zuber бяха в голяма полза на домакините при победата над американците и вероятно тук също ще вземат участие и в тази среща. Очаквано е да има и смени в състава, като треньора Vladimir Petkovic да може да обиграва и да търси максимума от всеки един играч.

Лихтенщайн ще се изправят с отбор от различна класа, като очаквам да опитат да отбележат, но това ще е трудна задача. Добрата защита на домакините, съчетана с топ играчи от Европа едва ли ще остави много пролуки за техните нападатели. Защитата не е силната част на Лихтенщайн, като това се видя в мача срещу Северна Македония, където загубиха с 5:0 и от мача с Исландия, където загубиха с 4:1, но въпреки това отбелязаха гол. В този мач бих предпочел залог на голове, като вариантите над 2.5 и над 3,5 биха били интересна опция.

Прогноза за мача – над 2.5 гола – коефициент 1.19 WINBET

5/5 - (11 votes)

Dimitar Paskalev

Копирайтър и спортен анализатор на футболни срещи от 2007-ма година. Акцентирам основно на водещите футболни първенства в Европа.

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker