BWIN Информация

Bwin е известен онлайн букмейкър, който притежава валиден лиценз от регулаторния орган в България. Компанията може да се похвали с над €1 млрд. годишни приходи, които се дължат на невероятното развитие в световен мащаб.

В момента Bwin Online има над 20 млн. клиенти и окупира над 20 ключови пазара. Предстои да разгледаме кой е собственик на Bwin, кога и къде е основана фирмата и какви са бъдещите ѝ планове. Целта на тази статия е да Ви запознае с възможностите на онлайн букмейкъра, ако смятате да се регистрирате в него.

BWIN Регистрация

История на Bwin

Всичко започва през 1997 г., когато е създаден букмейкърът под името BetandWin. Седалището на фирмата е базирано във Виена, Австрия, а персоналът наброява 12 души. Първоначално компанията се развива с бавни темпове, не привлича много играчи и се фокусира изцяло върху спортните залози.

В началото на новия век BetandWin вгражда хазартни игри и разработва платформа за мултиплейър покер. Това води до значителен прираст на потребители от цяла Европа, което задължава фирмата да се премести в Гибралтар.

През 2006 г. се стига до ребрандиране на хазартния оператор, без да е ясна причината за това. BetandWin става Bwin, платформата търпи нови промени и се провежда масирана рекламна кампания. Според повечето анализатори, промяната е била необходима, за да може операторът да е лесно разпознаваем и да се запомня от залагащите.

Кой е собственик на Bwin

През годините Bwin на няколко пъти сменя собствеността си. До 2011 г. е под покровителството на австрийска компания и оперира с лицензи от гибралтарския регулатор.

На 1 април 2011 г. се обединява с Party Gaming, но bwin запазва 51.60% от активите на фирмата. Пет години по-късно bwin.party е закупена от конгломерата GVC Holdings в мащабна сделка за над 1 млрд. евро.

Към днешна дата хазартният оператор продължава да е собственост на GVC и да се подвизава на Лондонската фондова борса. Казино и покер игрите в платформата се произвеждат специално от дъщерната фирма – Party Gaming.

Спонсорства на Bwin

През годините bwin се доказа като един от букмейкърите, които мислят за спорта и инвестират сериозни средства в него. В продължение на 6 години Bwin спонсорираше испанския гранд Реал Мадрид, а освен това финансираше клубове като Байерн Мюнхен, Милан, Ювентус, Олимпик Марсилия и Манчестър Юнайтед.

Напоследък инвестициите на bwin във футбола не са толкова много, но е важно да споменем, че операторът е основен партньор на Валенсия и някои други отбори. Освен това спонсорира Примейра лига, белгийския елитен шампионат, Лигата на Конференциите и Лига Европа.

Контакти с екипа на bwin

За да улесни потребителите, bwin добавя няколко начина за връзка със съпорта. Комуникацията се извършва на български или английски език, а отговорите на поставените запитвания пристигат до няколко минути.

Методите за контакт с Bwin са следните:

  • Чат на живоработно време от 12:00 до 21:00 ч. българско време;
  • Имейл адрес – добавена е форма за връзка в сайта;
  • Телефон – (+44) 2039 38 0862

Посети BWIN

Често задавани въпроси

Има ли bwin валиден лиценз за България?

Да, от няколко години bwin оперира легално в България под контрола на държавния регулатор.

Кои футболни клубове спонсорира Bwin?

Bwin е спонсор на Борусия Дортмунд, Валенсия, Кьолн и други известни футболни клубове.

Кой е собственик на Bwin към днешна дата?

От 2016 г. букмейкърът bwin е собственост на GVC Holdings и има офиси в няколко страни.

През коя година е създаден букмейкърът Bwin?

Букмейкърът е пуснат на австрийския пазар през далечната 1997 г.

5/5 - (5 votes)
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker