Нов без депозит бонус 10 лева от Efbet

Бонус без депозит от Efbet

Efbet е един от най-популярните букмейкъри в България, като компанията не спира да предлага множество промоции и бонус оферти, както за нови, така и за вече регистрирани клиенти.

В това ревю ще ви запознаем с новата промоция на Ефбет, която ще бъде активна от Понеделник 7 Юни 2021 година, като крайната дата за участие е 11 Юли тази година. Промоцията е за без депозит бонус, който можете да вземете, ако изпълните условията за тази оферта.

Бонус без депозит EFBET

Какво се изисква за да вземете без депозит бонуса от 10 лева и на какви точно спортни срещи можете да залагате?

1. Регистрация на нова сметка. Бонуса е само за нови клиенти, така, че ако нямате сметка в Ефбет и желаете да получите 10 лева бонус без депозит, то първо е нужно да се регистрирате. Самата регистрация не би трябвало да ви отнеме много време, като процедурата е направена да ви улесни и да е максимално ясно всичко, като стъпки които да следвате. Важно е да попълните всички задължителни полети при самата регистрация на нова сметка.

EFBET Регистрация

2. Верификация на сметката в Ефбет. След регистрацията е нужно да се верифицирате, като 2 снимки на личната карта (една отпред и една от гърба на вашия документ) ще бъдат достатъчни. При нужда от повече документи, които да представите Ефбет ще ви информира  допълнително, но в повечето случай, ако сте попълнили всичко вярно при регистрацията и то отговаря на информацията от личната карта би следвало верификацията да ви бъде успешна. Документът може да бъде прикачен във вашия акаунт в раздел „Лични данни“ и “Документи“ (за десктоп версията), както и в „Профил“ и „Документи“, ако се регистрирате през мобилно устройство.

3. Получаване на бонус без депозит. След регистрация на нова сметка и верификация, следва да получите бонус без депозит 10 лева през периода на промоцията 07 Юни – 11 Юли 2021 година.

Условия за превъртане на бонуса

За да изтеглите бонуса, то е нужно той да бъде превъртян. Изискванията на Ефбет са 3 пъти размера на бонус (при получен бонус без депозит 10 лева трябва да направите залози за 30 лева, като коефициента да бъде по висок от 1.20 за всяко събитие. При положение, че заложите на спортно събитие под 1.20 коефициент, това няма да се счита за превъртане на бонуса.

За превъртане на бонуса ще се приемат само залози в секция Спорт. Бонуса няма да важи за залози в други секции на сайта на Efbet.  Няма да се считат и за валидни за бонуса залози на азиатски хендикап, всички видове залози на азиатски линии, равен няма залог, всички видове пазари съдържащи четно/нечетно за всички видове спортове. Няма да се считат и за условие за превъртане залози, които са затворени с опцията Затвори Залог.

Ефбет предлага тази възможност за всички нови клиенти, така, че при интерес, може да се регистрирате, верифицирате сметката си, чрез снимана/сканирана лична карта и да получите бонус без депозит 10 лева.

При нужда от напътствия и помощ, то може да се свържете със съпорта на компанията чрез е-мейл support@efbet.com или Чат на живо, където да зададете вашите въпроси.

Посети сайта на EFBET

5/5 - (18 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker