WinBet Спортни залози

Пълна информация и начини за поставяне на спорни залози в winbet

Спортните залози в сайта на букмейкъра Winbet, са много интересни и разнообразни. Играчите могат да залагат на спорт от различни точки на света, като са включени всички интересни състезания, първенства и турнирни сблъсъци. В следващите редове ще Ви запознаем със залозите на спорт в Уинбет, и ще Ви преведем из опциите за залагане, коефициентите, полезните функции за потребителите и не последно място възможността да залагате на живо.

Посети WINBET

Как се прави залог в сайта на Winbet?

За да заложите на спортно събитие в Уинбет, е нужно да имате регистрация, а след това да сте направили депозит с реални пари, за да можете да залагате. Ако сте преминали през тези две процедури, то тогава трябва да се упътите към лявата вертикална лента, в която са изброени видовете спортове. След като цъкнете на даден спорт, ще видите падащо меню, от което да си изберете държава, шампионат или турнир. Следва да погледнете в централната част, където са изброени мачовете, и да посочите състезанието, на което желаете да поставите залога си.

Вие имате две възможности, а едната е да направите залог със знаци 1 за победа на домакин, 2 за победа на гост и Х за равен резултат, ако обаче цъкнете на спортната среща, ще Ви се отворят допълнителни пазари, от които да избирате. Така например, ако залагате на футбол, ще можете да прогнозирате завършека на първото полувреме и крайния резултат, да играете с два знака (двоен шанс), да изберете под или над брой голове, хендикап и още предложения.

С един клик избирате пазар, а той отива вдясно на екрана Ви, където стои електронния фиш. Вие можете да поставите сингъл залог (единичен) или множествен залог (права колонка), след като заложите на поне 3 мача. Единичните залози са независими един от друг, така че ако имате няколко такива, залагате индивидуално на всяка селекция. При правата колонка обаче залагате на всички мачове, и ако дори един мач загуби, то тогава ще изгубите целия ви фиш.

Поставяне на спортни залози в WINBET

Какви са спортовете, на които можем да заложим?

Хубавото е, че Winbet е сайт, в който ще откриете голям брой спортове, на които може да се постави залог. Да, това е едно от местата, където ще намерите всички класически спортни състезания, както и някои, които се срещат рядко в букмейкърските сайтове. За всеки спорт се предлагат европейските и световни турнири и надпревари, така че няма да пропуснете нищо. Събития има от всички точки на света, като например Европа, Азия, Африка, Америка и други. За да не сме голословни, ще Ви предложим списък с най-популярните спортни залози в Уинбет.

 • Футбол;
 • Хандбал;
 • Хокей на лед;
 • Тенис на корт;
 • Баскетбол;
 • Волейбол;
 • Електронни спортове;
 • Тенис на маса;
 • ММА;
 • Бокс;
 • Колоездене;
 • Бадминтон;
 • Американски футбол;
 • Австралийски футбол;
 • Бейзбол;
 • Крикет;
 • Дартс;
 • Снукър;
 • … и много други!

Има и една секция, която се отличава от другите, а тя се нарича „Специални“. В нея ще можете да залагате на специални събития, каквито биха могли да бъдат политически избори, музикални награди, редки спортове и какво ли още не. Тук коефициентите не са по-различни от тези на останалите спортни надпревари, така че при успех, ще се сдобиете с немалко пари.

WINBET Спортни залози

Какви са пазарите за залози на спорт в Winbet?

В началото вече обяснихме, че освен стандартния тип залог със знаци 1, Х и 2, можете да прибегнете до използването на различни пазари, с които да спечелите. Не можем да изброим всички тях, тъй като те зависят от спорта, на който залагате, но ще се опитаме да Ви дадем информация за най-общите опции за залог, които важат за повечето спортни срещи в сайта:

 • Залог за точен резултат;
 • Залог за полувреме / част;
 • Залог за брой голове;
 • Залог тип хендикап;
 • Залог голмайстори;
 • Залог за четен / нечетен брой голове или точки;
 • Залог за под / над брой голове или точки;
 • … и много други!

Всички споменати опции, както и тези, които ще намерите, след като посетите сайта на Уинбет, позволяват да получите по-високи коефициенти, ако направите правилна прогноза. Ставките зависят основно от сложността на избрания пазар, на който искате да залагате, но имайте предвид, че имате право да изберете само един маркет, така че обмислете добре залога си.

Коефициенти – видове и стойности

Уинбет ви предлага десетични коефициенти, които са популярни в цяла Европа и други точки на света. Стойностите са високи и са конкурентни на останалите букмейкърски сайтове. Вие можете да получите много високи ставки за спортове, каквито са футбол, бокс, баскетбол, тенис, волейбол и хокей. Разбира се, и за другите състезания коефициентите са добри, но упоменатите са най-силни, според нашите наблюдения. Вече споменахме, че използвайки различните пазари, можете да постигнете и още по-високи стойности, и да спечелите немалко.

Уинбет залози на живо

Вие можете да заложите на спорт, преди да стартират мачовете, но можете и да опитате късмета си залагайки в реално време, след като влезете в раздел „На живо“ в Уинбет. Тук е възможно да поставите вашия залог, без значение, че спортното събитие е започнало. Различното е, че коефициентите се променят в зависимост от хода на спортната среща. Така например, ако се включите със залог в 15-ата минута, коефициентът ще бъде по-различен, отколкото е бил преди започването на мача. Това е динамиката в промяната на ставките.

WinBet Спортни залози и Онлайн казино

Потребителят избира от много различни спортове и пазари. Той може да проследи движението на срещата в реално време, като получи информация за резултата, изтеклото време, нарушенията и други неща поднесени под формата на статистика. Общо взето получавате възможност да следите всичко, което се случва в даден мач, и да заложите, когато поискате. На ваше разположение е и функцията „CASHOUT”, с която да затворите залога си предварително.

Залози на живо в WinBet

Често задавани въпроси

1 – Мога ли да залагам на българското първенство в Winbet?

Да, в сайта присъства Първа лига на България, както и всички турнири в страната.

2 – Предлага ли се функцията „Затвори залог“ от Winbet?

Да, можете да използвате бутона „Cash out”, за да затворите залога си предварително.

3 – Как да залагам „На живо“ в сайта на Уинбет?

За да залагате на живо, е нужно да имате регистрация и да сте направили депозит. Следва да влезете в секция „На живо“, а след това да изберете спортно събитие.

4 – Високи ли се коефициентите в Уинбет?

Да, коефициентите са високи, така че можете да изпробвате късмета си в този уебсайт.

5 – Предлага ли се начален бонус за спортни залози в Winbet?

Началният бонус за Спорт,който можете да грабнете в сайта е 200% от депозита Ви до 200 лева.

5/5 - (20 votes)
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker