Netflix ще прави филм за драмата на Джокович в Австралия

Поредицата вероятно ще бъде направена от базираната в Лондон Field To Field Movies

Драмата на Новак Джокович на Australian Open тази година вероятно ще бъде показана в Netflix.

Екип на филма има вече е получил разрешил влизане зад кулисите в имиграционната сага, което вероятно ще бъде разказано в документален филм, подобен на представянето на F1 „Drive to Survive“.

Драмата около аферата Новак Джокович е на път да бъде заснета в документален сериал, който вероятно ще бъде тенис модел на Drive To Survive.

Поредицата вероятно ще бъде направена от базираната в Лондон Field To Field Movies, а изпълнителен продуцент е Джеймс Рийс, който стои зад феноменално печелившия F1 „Drive to Survive“.

В съответствие с кореспонденцията, видяна от Sportsmail, екипът ще получи достъп до зони като съблекалните и терапевтичните зали, на които е дадено съгласието за снимки.

Припомняме, че на 4 януари сърбинът Новак Джокович обяви, че потегля за Australian Open. При кацане на австралийска земя бе задържан на летището с часове, визата му беше анулирана, а той бе отведен в имиграционен хотел.

Джокович получи медицинско изключение и замина за Мелбърн, за да защитава титлата си. Той не е бил допуснат в страната заради липсата на медицинска аргументация около отсъстващия задължителен документ за ваксинация.

Документалните филми зад кулисите ще разкрият невиждани досега кадри от скандала с Джокович.

По-рано преди Коледа Анди Мъри направи интервю, в което беше помолен за това дали неговият спорт ще се поддаде на документален сериал и очерта потенциалните предимства и клопки.

„Много хора говореха за Drive to Survive. Аз самият гледах само няколко епизода, хареса ми и едно такова нещо може да е наистина добро за тениса“, посъветва той Eurosport.

Историята още продължава, а развръзки има всеки ден.

В социалните мрежи от няколко дни се говори как ситуацията на сърбина е толкова объркана, че трябва да се направи филм или сериал за нея. Netflix видяха потенциала и веднага се запътиха към Австралия.

5/5 - (9 votes)

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker