Феновете на Левски и Цска София изкупиха билетите за дербито

Двете агитки не оставиха нито един свободен билет

Привържениците на Левски София изкупиха всички билети за утрешното дерби срещу вечния съперник Цска София. От ръководството на „сините“ бяха пуснали 1000 пропуска за южната трибуна (сектор Б) на Националния стадион, но скъпоценните хартийки са били разграбени като топъл хляб. Ръководните фактори в Левски напомнят на феновете, че могат да влизат в сектор А, ако имат закупени абонаментни карти, както и ако притежават сезонни билети.

По-късно стана ясно, че запалянковците на Цска София също са взели всички билети за сектор „Г“ и сектор „В“ на стадиона. Символичните гости ще бъдат подкрепени от 2000 червени гърла. Още от сутринта се виеха дълги опашки пред касите на ст. „Българска армия“, като желаещите да се снабдят с пропуск за двубоя бяха стотици. Пунктовете за продажба на билети на „армията“ вече са затворени и няма да отворят отново, уведомят от ръководството на Цска.

Поддръжниците на „червените“ ще могат да влизат на стадиона от 19-ти, 20-ти и 21-ви вход на сектор „Г“, както и от 13, 14 или 15 вход на сектор „В“. Мачът ще се охранява от служителите на реда, които ще следят зорко за внасяне на пиротехническа техника и други непозволени средства. Разбира се, всички се надяваме, че футболният двубой ще премине без инциденти.

Напомняме на привържениците, че трябва да спазват физическа дистанция повече от 1 метър, както и да носят предпазни маски, заради разпространението на опасния за живот вирус Covid-19. Гражданското самосъзнание ще изиграе важна роля за това да няма заразени на трибуните. В случай, че не сте успели да си купите билет за мача, ще можете да проследите всичко преди, по време и след двубоя на нашите страници. Желаем Ви да изпитате само положителни емоции, и да се насладите на поредния голям сблъсък на най-големите отбори в България.

5/5 - (3 votes)

Димитър Йорданов

Димитър Йорданов е копирайтър със стаж над 15 години. От 3 години е собственик на фирма за копирайтинг услуги Колорфул Копирайтинг ЕООД. Има богат опит в SEO оптимизация на сайтове за търсачки, както и в интернет маркетинга като цяло.

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker