ПСЖ може да развали договора с Рамос, разкрива“Le Parisien“

Гигантите от Лига 1 се замислят да отменят придобиването на испанския защитник, който все още не е започнал мач за базирания в Париж отбор.

Времето на Серхио Рамос в ПСЖ може да приключи още преди да е започнало, тъй като медиите, тясно свързани с футболния клуб като Le Parisien, твърдят, че тимът обмисля анулиране на договора на испанеца с отбора от Лига 1. Те твърдят, че клубът е сбъркал донякъде, като привлече ветеран защитник, който е участвал само в четири състезателни мача през текущата календарна година.

„В клуба ранното доверие, вложено при придобиването на Рамос преди и след контузията му, намаля. Дотолкова, че евентуална отмяна на договора, макар и да не се счита за основен приоритет, не е напълно изключена, тъй като някои в ПСЖ признават, че преместването от Реал Мадрид за родения защитник на Камас е грешка“, потвърждава Льо Парамос.

Рамос трябва да тренира с ПСЖ тази седмица, но все още няма конкретна дата за връщане към терена, тъй като се бори да се бори с упоритата контузия в мускула си на подбедрицата. Последният път, когато играчът играеше състезателен футбол, беше в началото на май и продължаващият мускулен проблем хвърли облак върху преместването в новия му клуб.

Rate this post

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker