Перфектно представяне и завършек на годината за Спортен Клуб ЦСКА кикбокс и муай тай

Съдийският състав също беше на високо професионално ниво

От 10 до 12 декември 2021 година, в град Пловдив се проведе последният за годината турнир в стил К1. Домакините от С. К. Бултрас се бяха  погрижили за перфектната организация за провеждането на състезанието. Съдийският състав също беше на високо професионално ниво, с което допринесе за изключително оспорвани и класни двубои.

ЦСКА беше представен от общо 10 състезатели. В изключително сериозна конкуренция бойците извоюваха 5 златни, 2 сребърни и 3 бронзови медала, както и второ място в отборното класиране.

Шампионски титли завоюваха: Благовест Май (75 кг. юн. ст.), Пламен Павлов (57 кг. юн. старша), Виктор Крашевски (67 кг. юн. мл.), Моника Генова (48 кг. девойки мл.) и Еми Данова (48 кг. 13-14г.).

Сребърни медалисти станаха Виктор Ганчев (60 кг. мъже) и Росен Лалев (13 г – 14 г. 54 кг.).

С бронзови медали се окичиха: Алекс Димитров (75 кг. юн. старша), Веселин Димитров (81 кг. юн. старша) и Борислав Райчев (13-14 г. 60 кг.).

„Доволен съм от всички. Бойците ми се представиха страхотно, следваха точно моите напътствия и заслужено постигнаха отлични резултати. Всички се раздадоха докрай и с победите си допринесоха за призовото ни класиране в индивидуалната и отборна надпревара. Посвещаваме нашата победа на всички „червени сърца“ и на хората които са до нас, както в победите, така и в трудните ни моменти. Благодарим ви от сърце! Благодарим на нашите опоненти от всички клубове за конкуренцията, която изгражда всички нас и вдига нивото на българския кикбокс на европейския и световен ринг!“, заяви старши треньорът на тима Станислав Бахчеванов.

Rate this post

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker