Леброн Джеймс бе глобен с 15 000 долара от НБА за неприличен жест

Празнуването на първия му мач при завръщане ще донесе на Леброн Джемс един мач отсъствие и солидна глоба.

Леброн Джеймс отново беше на ниво, като отбеляза рекордните за сезона 39 точки в разтърсването на Лейкърс срещу Индиана Пейсърс. Мачът премина в продължения и Джеймс направи няколко удара от далеч и вълнението може би дойде в повече.

Той върна празника на публиката, но след прословутият жест „големи топки“ бе наказан от федерацията. Рискованото тържество, прочуто от Сам Касел и филма „Major League“ е ход, който само великите в играта могат да извършат в тези дни на широко отразяване в социалните медии.

Миналата седмица Джеймс беше замесен в спорен удар с лакът на Исая Стюарт, което доведе до изхвърляне и отстраняване от един мач. Той беше много гласен пред медиите за несъгласието си относно отстраняването и сега в първия си мач назад той показва на НБА, че все още е Леброн Джеймс и е във форма

Съмнявам се, че тази глоба ще направи нещо много, но със сигурност задава тон на отношенията между лигата и нейното най-голямо име. Ако перифразирам Желязната лейди Маргарет Тачър, Леброн със сигурност не е от хората, които се обръщат.

Rate this post

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker