Какво е състоянието на треньора Славиша Стоянович?

Левски даде информация за мениджъра Славиша Стоянович

Ръководството на ПФК Левски София даде официална информация относно състоянието на своя треньор Славиша Стоянович, който бе хоспитализиран, заради заразата от вируса Covid-19. В момента спецът е пуснат под карантина и се възстановява в домашни условия. Сините ръководители оповестиха фактите свързани със здравето на Славиша и обясниха кога той ще се завърне в пейката на клуба, за да ръководите футболистите и да им помогне в мачовете.

Сините споделиха с медиите, че Славиша Стоянович се намира в период на 14-дневна карантина, който изтича на 01.05.2021 година. До скоро специалистът се лекуваше във ВМА,  а сега е прехвърлен в дома си. След като премине карантинния период, Стоянович ще се подложи на нови изследвания, за да се установи състоянието му. От резултатите зависи как мениджърът на Левски ще продължи да се възстановява, и кога ще се завърне в клуба.

Левскарите изказват огромни благодарности на лекарския колектив, който се е грижил за Славиша във Военно – медицинска академия в София. От сигурни източници знаем, че докторите са положили много грижи за експерта, а от щаба на Левски се надяват, че той ще поеме тима в най-скоро време, за да коригира неточностите в иначе колебливата игра на момчетата от Герена. На този етап задълженията на главния треньор са прехвърлени към Живко Миланов.

Пълното съобщение на Левски може да бъде прочетено във фейсбук страницата на сините от София. Разбира се, че нашият екип ще проследи всичко, което се случва около персоната на Славиша Стоянович, и ще Ви информира за неговото здравословно състояние и надяваме се скорошното му завръщане начело на „Отбора на народа“. Очаквайте най-новото от Левски и всички други отбори в Първа лига на България, само тук в уебсайта на Coolbet.bg.

5/5 - (1 vote)

Димитър Йорданов

Димитър Йорданов е копирайтър със стаж над 15 години. От 3 години е собственик на фирма за копирайтинг услуги Колорфул Копирайтинг ЕООД. Има богат опит в SEO оптимизация на сайтове за търсачки, както и в интернет маркетинга като цяло.

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker