И Насиру Мохамед напусна ПФК Левски

Играчът ще дава „сините“ на ФИФА за неизплатени заплати

Спортните медии в България обявиха, че трети футболист напуска Левски, заради неизплатени пари. Става дума за ганаеца Насиру Мохамед, който си е тръгнал от клуба вчера. По-рано отбора се раздели с Рубин Сулака и Тома Даске, а сега и Мохамед е „бил дузпата“ на тима от Герена. В същото време стана ясно, че заплатата на Насиру е била 22 000 евро, но тя не му е била изплащана от шефовете в Левски, заради финансовата криза, която сполита клуба от много време насам.

Агентът на Насиру Мохамед твърди, че има възможност играчът да докладва на ФИФА за некоректно отношение към него и липса на заплащане на дължимите суми. Все още не се знае, дали Сулака и Даске ще съдят „сините“, които в момента се намират в тотален нокаут. Не само, че трябва да намеря пари, за да платят заплатите, но и ще се наложи да закупят играчи, които да застанат на мястото на тримата тръгнали си от отбора. Това пък е свързано с още разходи.

Насиру Мохамед е изиграл общо 28 мача с ПФК Левски и е вкарал два гола. Нападателят пристигна на ст. „Георги Аспарухов“ от шведския Хакен, откъдето беше закупен за 200 хил. евро. Истината е, че Насиру не можа да се наложи в отбора и не демонстрира кой знае какви способности. Разбира се, ако шефовете на тима не са изплащали възнагражденията му, то той има пълното право да се обърне както към съда, така и към ФИФА, откъдето ще санкционират българите.

Факт е, че кризата при левскарите се задълбочава, както е и факт, че можем да очакваме още футболисти, които ще си вземат сбогом с клуба. Очаква се собственикът Наско Сираков да коментира всички тези събития в най-скоро време, а ние ще отразим новината в нашия уебсайт.

5/5 - (1 vote)

Димитър Йорданов

Димитър Йорданов е копирайтър със стаж над 15 години. От 3 години е собственик на фирма за копирайтинг услуги Колорфул Копирайтинг ЕООД. Има богат опит в SEO оптимизация на сайтове за търсачки, както и в интернет маркетинга като цяло.

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker