Григор Димитров спира участието си в Ролан Гарос

Гришо се отказва от турнира заради получена травма

Един от най-успешните български тенисисти – Григор Димитров приключва участието си в турнира Ролан Гарос, след като започна мощно първия си мач, но получи травма в третия сет. Григор споделя, че има проблем със схващане на мускула му, а причината все още не е установена. В интервю пред БНТ тенисистът споделя, че трябва да промени тренировките си.

На този етап се знае, че мускулът на Гришо се схваща постоянно, но какво предизвиква схващането, все още не е напълно ясно. Играчът се надява, че няма да се прибягва до оперативна намеса, като повече яснота по въпроса ще има следващата седмица. Разбира се, това е притеснителна вест и всички стискат палци медицинските екипи да успеят да възстановят Димитров, за да може той да продължи да радва привържениците си в България.

Екипът на Гришо също не може да предостави информация за мускулното схващане. Въпрос на време е да се разбере какво точно го предизвиква. Григор сподели, че това е могло да стане по всяко време, и ще чака да минат подробните прегледи, за да даде повече информация около здравословното си състояние. Нашият играч имаше големи шансове да вземе максимума от последния турнири, но злата участ го застигне.

Ние продължаваме да следим темата, за да Ви уведомим за всичко ново около родния състезател и формата му. Пожелаваме на Гришо бързо възстановяване, и да продължава да радва българските фенове по световните кортове, както го е правил до този момент.

4.7/5 - (6 votes)

Димитър Йорданов

Димитър Йорданов е копирайтър със стаж над 15 години. От 3 години е собственик на фирма за копирайтинг услуги Колорфул Копирайтинг ЕООД. Има богат опит в SEO оптимизация на сайтове за търсачки, както и в интернет маркетинга като цяло.

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker