БФС подкрепи семейството на Иван Ранчев

Общо 18 отбора се включиха в турнира, спечелен от ФК Виноградец

Българският футболен съюз се включи в благородната инициатива на футболен клуб Брацигово и община Брацигово в подкрепа на семейството на трагично загиналия бивш футболист и треньор Иван Ранчев. Освен че подпомогна организационно турнира в негова памет, който се проведе през изминалия уикенд, футболната централа подкрепи и финансово семейството на Ранчев.

Емил Костадинов лично изрази подкрепата си към съпругата и детето му и приветства участниците в благотворителната надпревара по време на церемонията по награждаването.

Общо 18 отбора се включиха в турнира, спечелен от ФК Виноградец, който спечели драматичния финал срещу домакините от ФК Брацигово след изпълнение на дузпи. На трета позиция финишира тимът на Синитево, а за най-добър футболист бе обявен Стоян Стоичков. Голмайстор №1 стана Спас Гигов, а най-добър вратар – Атанас Трендафилов.

„На квартира сме. И като го няма, ни е трудно. Благодаря за подкрепата. Винаги има
нужда“, каза съпругата на Иван – Емилия.

„Благодаря на организаторите за този турнир, който направиха. Това са негови
приятели. Много сме доволни. От сърце им благодарим!“, коментира бащата на Иван
– Благо.

Ранчев загина на 30-и август тази година, като беше поразен от мълния на терена по време на аматьорски мач между отборите на селата Лесичово и Черногорово.

Rate this post

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker