„Берое“ започна подготовка

Програмата не е окончателна и Берое запазва правото си на промени

Днес „Берое“ започна подготовка с първа тренировка за 2022 г. Поради различни причини и проблеми с тима стартираха само 14 футболисти – Камен Хаджиев, Реян Дскалов, Джуниет Али, Александър Цветков, Александър Василев, Мирослав Енчев, Христо Митев, Кукула, Кийлън Лебон, Симеон Мечев, Генадий Ганев, Нордин Бакер, Илиян Стефанов и Божидар Пенчев.

Заради здравословни проблеми от заниманието отпаднаха Георги Динков, Даниел Генов, Иван Гошев, Алиун Фал, Абубакар Тунгара и Серкан Юсеин. Джинатан Перейра трябва да се присъедини към тренировките на отбора утре, Омар Сако е пред договор с австрийски отбор, а Стийв Фуртадо е контузен. Омар Камара е с националния си отбор на турнира за Купата на африканските нации.

Преди началото на тренировката феновете подкрепиха играчите и имаха разговор с тях, в който им съобщиха, че ще се преговоря с всеки един футболист поотделно и правят всичко възможно за възобновяване на нормалната издръжка на отбора. След това те имаха разговор и с Петър Колев и поискаха неговото оттегляне от поста старши треньор на тима. Той не изведе играчите за първото занимание, но по-късно се присъедини към тренировката.

Отборът ще продължи своята подготовка и утре с тренировки на своята база. Към този момент са планирани шест контролни срещи, както и подготвителен лагер в Турция, между 22 януари и 4 февруари.

ПРОГРАМА ЗА ПОДГОТОВКА

10 януари 2022 15 ч.
Начало на тренировките

19 януари 2022
Берое (Стара Загора) – Созопол

25 януари 2022
Берое (Стара Загора) – Оренбург (Русия)

28 януари 2022
Берое (Стара Загора) – Днипро (Украйна)

31 януари 2022
Берое (Стара Загора) – Младост (Лучани, Сърбия)

3 февруари 2022
Берое (Стара Загора) – Рудар (Плевля, Черна гора)

12 февруари 2022
Берое (Стара Загора) – Янтра (Габрово)

* Програмата не е окончателна и Берое запазва правото си на промени.

Rate this post

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker