„Берое“ започна подготовка

Програмата не е окончателна и Берое запазва правото си на промени

Днес „Берое“ започна подготовка с първа тренировка за 2022 г. Поради различни причини и проблеми с тима стартираха само 14 футболисти – Камен Хаджиев, Реян Дскалов, Джуниет Али, Александър Цветков, Александър Василев, Мирослав Енчев, Христо Митев, Кукула, Кийлън Лебон, Симеон Мечев, Генадий Ганев, Нордин Бакер, Илиян Стефанов и Божидар Пенчев.

Заради здравословни проблеми от заниманието отпаднаха Георги Динков, Даниел Генов, Иван Гошев, Алиун Фал, Абубакар Тунгара и Серкан Юсеин. Джинатан Перейра трябва да се присъедини към тренировките на отбора утре, Омар Сако е пред договор с австрийски отбор, а Стийв Фуртадо е контузен. Омар Камара е с националния си отбор на турнира за Купата на африканските нации.

Преди началото на тренировката феновете подкрепиха играчите и имаха разговор с тях, в който им съобщиха, че ще се преговоря с всеки един футболист поотделно и правят всичко възможно за възобновяване на нормалната издръжка на отбора. След това те имаха разговор и с Петър Колев и поискаха неговото оттегляне от поста старши треньор на тима. Той не изведе играчите за първото занимание, но по-късно се присъедини към тренировката.

Отборът ще продължи своята подготовка и утре с тренировки на своята база. Към този момент са планирани шест контролни срещи, както и подготвителен лагер в Турция, между 22 януари и 4 февруари.

ПРОГРАМА ЗА ПОДГОТОВКА

10 януари 2022 15 ч.
Начало на тренировките

19 януари 2022
Берое (Стара Загора) – Созопол

25 януари 2022
Берое (Стара Загора) – Оренбург (Русия)

28 януари 2022
Берое (Стара Загора) – Днипро (Украйна)

31 януари 2022
Берое (Стара Загора) – Младост (Лучани, Сърбия)

3 февруари 2022
Берое (Стара Загора) – Рудар (Плевля, Черна гора)

12 февруари 2022
Берое (Стара Загора) – Янтра (Габрово)

* Програмата не е окончателна и Берое запазва правото си на промени.

Rate this post

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker