Ясно е името на новия собственик на Левски София

Джоузеф Диксън е присъствал на Герена вчера

Британският предприемач Джоузеф Диксън, който е близък до Кралско семейство в Кувейт, има възможност да стане новият собственик на ПФК Левски София. Настоящият шеф на „сините“ Наско Сираков обяснява, че прехвърлянето на собствеността, трябва да стане до 10 дни. В същото време стана ясно, че Диксън е пристигнал в София и е бил на Герена вчера.

Сираков обяви, че новият човек на върха на Левски София, ще се погрижи за финансовата издръжка на отбора, както и ще се заеме с изграждането на нов стадион. Петър Ганев, който е член на управителния съвет на Левски, сподели пост в социалните мрежи, с който съобщава, че е била проведена среща между представителите на клуба и бъдещия собственик.

Бъдещият собственик очаква да уточни параметрите върху акциите, с настоящия бос – Наско Сираков. Подробностите ще отнемат не повече от 10 дни, а след това Джоузеф Диксън ще даде пресконференция, в която ще се запознае с медиите и обществеността. Той ще говори за неговите планове свързани с Левски, строежа на нов стадион и подновяване на игровата база.

Какво ще се случи остава да разберем, в идната седмица, а до тогава левскарите, трябва да дерзаят, и да очакват положителна промяна за клуба си. Разбира се, намеренията са отборът да се върне там, където му е мястото, а именно на върха на класирането. За да се случи това се очаква и категоричното решение на Станимир Стоилов (Мъри), който е спряган за новия треньор на тима. Още вести около ПФК Левски София, очаквайте в сайта ни много скоро.

5/5 - (2 votes)

Димитър Йорданов

Димитър Йорданов е копирайтър със стаж над 15 години. От 3 години е собственик на фирма за копирайтинг услуги Колорфул Копирайтинг ЕООД. Има богат опит в SEO оптимизация на сайтове за търсачки, както и в интернет маркетинга като цяло.

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker