Стоилов: Трябва да подобряваме играта си в защита

Той говори преди пред медиите преди мача с "Царско село"

Наставникът Станимир Стоилов говори преди пред медиите преди мача с „Царско село“.

„Единствен на 100% пропуска мача Георги Миланов. Всички други под една или друга формула могат да се възстановят утре за мача. Няма да поемаме никакви излишни рискове. Надявам се до утре условията да бъдат добри за игра. След като отидем на терена, ще преценим. Драган тренира от 3-4 дни с отбора и ще преценим дали да вземе участие в двубоя, но знаете, че не е играл от три седмици“, коментира Стоилов.

„За нас е важно да продължаваме да подобряваме играта си във фаза защита. Във фаза атака трябва да започнем по-лека лека да подобряваме играта си. Не мисля, че Левски има проблем с вкарването на голове. По-лесно и по-бързо един отбор може да бъде обучен да играе във фаза защита“, добави той.

„Играта ни в защита зависи от първия ни нападател. Във фаза атака също има какво да тренираме, но в последната третина е и до късмет. Аз имам забележки към изнасянето на топката. Има неща върху, които трябва да работим. Трябва да продължим и да усъвършенстваме играта в защита.“

„Винаги съм смятал, че една държава трябва да се обърне с лице изцяло към спорт номер едно в света. Държавата трябва да строи по най-бързия начин бази или стадиони на клубовете. Футболът не може да се развива без модерни стадиони. Одобрявам, че трябва да има консултации с държавата, но те трябва да бъдат с по-голяма масовост. Държавата трябва да помисли как да помогне с изграждането на модерни стадиони. На футбола всички управляващи трябва сериозно да се замислят и каквито и да е консултации не могат да минават без присъствието на левскари. Трябва по равно да се помага на всички. Нормално е да се помогне на двата водещи клуба. Наистина се надявам държавата да построи няколко стадиона, ако трябва на година да се строи по един стадион“, каза още Стоилов.

Rate this post

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker