Има ли вероятност Еден Азар от Реал Мадрид да бъде продаден през януари?

Белгиецът е ясен относно потенциалното си отдалечаване от Мадрид през зимния трансферен прозорец, тъй като слуховете се разпространяват за вероятни клубове, които биха искали крилото

Еден Азар не успя да оправдае очакванията, които бяха поставени, когато замени Челси с Реал Мадрид и, за съжаление за него, големият кредит, с който започна, се изчерпва. Както на феновете, така и на клуба.

Опасност: остава във витрината на Реал Мадрид

Тези в йерархията на Мадрид са по-малко защитени от играча, отколкото преди, след като са прекарали последните години в защита на него през всички контузии, които преследват времето му в испанската столица. Преди този сезон вече се смяташе, че той ще бъде изложен на витрината, въпреки че нямаше официални оферти. Само селекция от клубове, питащи за неговата ситуация, докато обмисляха ход. Ако нищо не се промени в това отношение през следващите седмици, очакването е, че през юли 2022 г. той ще бъде много изтласкан на пазара.

Тръгване през януари на практика е изключено. Основната причина за това е семейството. През следващите седмици ще се роди петото му дете и той иска да го има в Мадрид, град, който обича, въпреки факта, че по отношение на кариерата му нещата не вървят толкова добре за него. Нито той, нито семейството му обмислят промяна на местоположението на този етап от бременността. Добавете към това и вижданията на самия играч, който остава убеден, че има способността да обърне ситуацията и който ще изчака края на кампанията, за да вземе решение.

Не са ясни потенциалните клубове за крилото. Само един е потвърдил публично, че го искат, настоящият шампион от Лига 1 Лил и клубът, в който белгиецът избухна на 20-годишна възраст.

„Опасност да се върне в Лил? Не е невъзможно. Ще отида в Испания, ако трябва. Може да изглежда невъзможно“, потвърди Оливие Летанг, президент на френския клуб, пред L’Équipe.

„Очевидно Азар е невероятен играч с много качество. В момента той е играч на Реал Мадрид и има договор с този клуб.

Говори се обаче и за завръщане във Висшата лига, където репутацията му, подобно на Гарет Бейл, продължава да се запазва дълго след като страхотните изяви са си свършили. Появиха се съобщения, че той може да стане част от най-скъпия опит за бягство от изпадане под новата собственост на Нюкасъл Юнайтед. След това е Ювентус, който миналото лято обмисли възможността да го вземе под наем и все още го гледа.

Rate this post

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker