Диксън ще инвестира 250 милиона в ПФК Левски София

Англичанинът даде пресконференция без Наско Сираков

Джоузеф Диксън, който е спряган за нов собственик на ПФК Левски София даде пресконференция днес. На нея обаче не присъства сегашният президент на „сините“ – Наско Сираков, а причината все още не е ясна. Диксън сподели плана си за отбора и сподели, че ще налее 250 млн. за три години. Той пристигна на Герена с Ферари, управлявано от Благо Георгиев.

Английският бизнесмен ще започне да инвестира, след като бъде обявен за официален собственик на отбора. Той идва с план, който включва не само вдигането на отбора, но и създаването на нов стадион с хотелска част. На този етап в клуба няма пари и положението се задълбочава, а на пресконференцията не беше обяснено, кога ще бъдат преведени пари.

Медиите пък побързаха да изкарат най-различни хипотези за отсъствието на Наско Сираков. Най-вероятната причина е, че интересът към Диксън е голям и той му отстъпва трибуната, за да има повече време да разговаря с присъстващите представители на радиа, телевизии и онлайн медии. Тимът от ст. Георги Аспарухов няма да издържи дълго време, така че колкото по-бързо действа, толкова по-голям ще бъде шансът да се избави от налегналите финансови проблеми.

Предприемачът, Джоузеф Диксън, е запознат с натрупаните дългове на клуба. Той обаче има своята бизнес стратегия, с която ще пребори кризата, и ще изкара синия отбор на челни позиции в класирането. Английският инвеститор обяви, че неговата цел, е да привлече треньорът Станимир Стоилов, защото знае за добрата му работа в унисон със Сираков. Ние оставаме на линия, за да проследим динамичните събития в Левски, и да Ви информираме за тях.

5/5 - (4 votes)

Димитър Йорданов

Димитър Йорданов е копирайтър със стаж над 15 години. От 3 години е собственик на фирма за копирайтинг услуги Колорфул Копирайтинг ЕООД. Има богат опит в SEO оптимизация на сайтове за търсачки, както и в интернет маркетинга като цяло.

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker